PRAVILNIK O POŠILJKAH

DOSTAVA IN DOBAVA ARTIKLOV

Naš pogodbeni partner za dostavo pošiljk na območju Slovenije je Pošta Slovenije, vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito.

Stroški odpreme v primeru nakupa blaga za kupca znašajo 3,90€.

V kolikor pri oddanem naročilu nimamo vseh artiklov na zalogi lahko izberete delno dostavo. Pri delni dostavi vam bomo naročilo razdelili na več pošiljk. Artikle, ki so na zalogi, bomo poslali takoj, ostale pa, ko bodo na voljo. V kolikor se odločite za delno dostavo vam bomo strošek dostave zaračunali za vsako pošiljko posebej.

Pošiljko lahko prevzamete osebno ali pa jo v vašem imenu prevzame pooblaščenec, zakoniti zastopnik ali skrbnik.

Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vam bo Pošta Slovenije poslala sporočilo z navodili, kje lahko paket prevzamete oz. koga lahko kontaktirate, da vam paket ponovno dostavijo.

Račun za vaše naročilo boste prejeli skupaj s paketom.

Prodajalec si pridržuje pravico, da zaradi različnih rokov dobave artiklov v naročilu, naročilo razdeli v več pošiljk. Naročene artikle vam v tem primeru dostavimo posamično v več pošiljkah.

 

Dobavni roki

O morebitnih daljših dobavnih rokih oz. ne dobavljivih artiklih vas bomo preko e-pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim.

V kolikor vas ni bilo na naslovu za dostavo in ste prejeli obvestilo, da vas pošiljka čaka na pošti, lahko kontaktirate naslovno pošto, ki vam pošiljko ponovno brezplačno dostavi.

Za artikle, ki jih imamo na zalogi je dostava večinoma že naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku petih delovnih dni.

Za artikle, ki jih nimamo na zalogi nimamo podatka o tem, kako hitro jih lahko dobavimo, a jih po navadi dobavimo v 14 dneh.